Trabzonspor'da Eto'o karmaşası!

Hangisi doğruyu söylüyor?

Trabzonspor'da Eto'o karmaşası!
Haber61 Spor Servisi

Devre arası transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da transferle ilgili yapılan açıklamalar kafa karıştırıyor.

Günebakış'a konuşarak Antalyaspor'un forveti Samuel Eto'o'nun bordo mavililerin gündeminde olduğunu söyleyen Asbaşkan Ahmet Çubukçu'yu, Genel Sekreter Gençağa Meriç yalanladı.

GÜNDEMİMİZDE YOK

Ajansspor'a açıklamada bulunan Meriç  "Eto'o kesinlikle gündemimizde yok. Hiçbir koşul altında adı geçmedi. Bunu net biçimde söylüyorum. Eto'o ile birlikte ismi yazılan oyuncuların hiçbiri düşündüğümüz isimler değil. Onlar da gündemimizde yok" dedi.  

Ara transfer döneminde belirledikleri mevkiilere transfer yapacaklarına işaret eden Meriç, "Elbette transfer yapacağız. Bunun için belirlediğimiz mevkiler var. Ama yazılan isimler gündemimizde yok. Sezon başından bu yana alınan sonuçlar bizi üzüyor. Bu kötü gidişe bir şekilde 'dur' demeliyiz" şeklinde konuştu. 

ÇUBUKÇU NE DEMİŞTİ?

Asbaşkan Ahmet Çubukcu Eto’o konusunda yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullanmıştı “Eto’o evet değerlendirdiğimiz bir oyuncu. Devre arası alınacak oyuncuların uyum sorunu olabilir. Eto’o bu konuda Türkiye’yi tanıması ve kalitesi açısından değerlendirdiğimiz bir oyuncu. Ersun hoca, başkan ve transfer komitesi ile ilgili olarak maliyeti ve faydası konusunda bir değerlendirme yapacağız. Tabi ki taraftarın Eto’o gibi bir isim ile heyecanı ve bize golleriyle katkı yapacak olması da bu değerlendirmemiz de önemli olacak. Antalyaspor açısından bir sorun olacağını düşünmüyoruz” 

KİME İNANALIM?

Bordo mavili yönetimde yaşanan bu çelişki herkesi şaşırttı. Hem taraftar hem basın hem de camia kimin doğruyu söylediğini merak ederken kendi içerisinde bu kadar çelişmesi de yönetimde yaşanan kopukluğu ortaya koydu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor