Trabzonspor'da Castillo tamam mı?

Trabzonspor için Castillo'nun transferi merakla bekleniyor

Trabzonspor'da Castillo tamam mı?
Trabzonspor'da son günlerde gündeme gelen isimlerden biri olan Fabian Castillo'nun transferinde görüşmelerin olumlu sürdüğü iddia edildi.

İlk olarak Kızılyıldız'da forma giyen sol bek Luis Ibanez'in transferi için görüşmelere başlandığını Kamu Aydınlatma Platromu'na bildiren ancak henüz sözleşme imzalamayan bordo mavililer ikinci isim olarak en ciddi ilgilendiği ismin Fabian Castilo olduğu kaydediliyor.

Amerika'nın Dallas kulübünde forma giyen ve iki kanat ile forvette oynayabilen, çalımlarıyla Yattara'yı akıllara getiren Castillo'nun sözleşmesinde 1.2 Milyon Euro'ya serbest kalır maddesinin bulunduğu ve Trabzonspor'un bundan faydalanmak istediği öğrenildi.Yapılan görüşmelerde ise bir pürüz olmadığı belirtildi.

Transferde bordo mavililerin resmi adımları atmak için ise eldeki futbolcuların satışını beklediği bildirildi. Özellikle Cavanda,Douglas ve Cardozo gibi isimlerin takımdan ayrılmasıyla ilk olarak Ibanez ve anlaşma sağlanan diğer isimlere resmi sözleşme imzalatılacağı kaydedildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor