Trabzonspor'da büyük rekabet

Yanal hem memnun hem de kararsız

Trabzonspor'da büyük rekabet
Trabzonspor’da bu hafta oynanacak olan Osmanlıspor mücadelesi öncesinde büyük kadro rekabeti yaşanıyor. Milli arada tempoyu yükselten Karadeniz temsilcisinde ilk 11’e en az 17 aday ortaya çıkarken, teknik direktör Ersun Yanal bu tablodan hem memnun hem de seçme noktasında kararsız.

Geride kalan 2 haftada oyuna sonradan dahil olan Jun Suk, İbanez, Bero ve hatta N’Doye gibi isimler bu kez ilk 11’de sahaya çıkmak için Ersun Yanal’ı zorluyor. Bordo-Mavililer’in deneyimli hocası ise as takımını kelimenin tam anlamıyla sır gibi saklıyor.

Gelinen noktadan duyduğu mutluluğu bizzat futbolcularıyla da paylaşan Yanal’ın, “Hepinizin çalışmasından son derece memnunum. Bazı arkadaşlarınız biraz geride duruyor ama iyilerin formu onları da yukarıya çekecektir. Hepinize güveniyorum ve benim bu güvenimi boşa çıkarmayacağınıza inanıyorum” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Milli ara iyi geldi

Bu arada hiç kuşku yok ki, milli takım arası en çok Trabzonspor’a yaradı. Karadeniz temsilcisinin sezon başı kampına geç katılan isimler bu sürede birbirine çok daha hızlı bir şekilde adapte olma fırsatı yakalamış durumda. Osmanlıspor provalarına dün devam eden Bordo-Mavililer’in çalışmasında futbolcuların formu kadar neşeli tavırları da dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler