Trabzonspor'da alacaklar yapılandırıldı

En çok sorun yaşanan oyuncu alacakları konusunda Başkan Usta el attı.

Trabzonspor'da alacaklar yapılandırıldı
Özellikle geçtiğimi sezon oyuncu alacakları ile ilgili olarak bir çok sorun yaşayan Trabzonspor'da gelecek sezon için tedbirler alındı.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, tüm oyuncularının geçmiş dönem borçlarının yeniden yapılandırdı.

SIKINTI YAŞANMAMASI İÇİN

Yeni sezona sorunsuz bir başlangıç yapmayı arzulayan Trabzonspor yönetimi, özellikle oyuncu alacakları konusunda sıkıntı yaşamamak için harekete geçti. Ödemeleri zamanında yapmayı planlayan bordo mavili yönetim, Samorin kampında da bu konudaki oyuncu arasında temaslarını sürdürdü, futbolcularının yeni sezon öncesi tüm alacaklarını yapılandırmasını sağladı.

HERKES İŞİNE ODAKLANACAK

Yönetimin daha önceki dönemlerde birçok futbolcunun Futbol Federasyonu ve FIFA yoluyla kulübe ihtar çektirerek ilişkilerini koparma noktasına geldiğini dikkati alarak bu kararı aldığı bildirildi.

Yöneticiler, futbolcularından tamamen işlerine odaklanmalarını, kafalarını sadece sahaya vermeleri için bundan sonraki süreçte de ödemeleri düzenli olarak gerçekleştirmeyi ve böylelikle futbolcularının motivasyonunu da yüksek tutmak istediklerini söylediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor