Trabzonspor'da 7 isim gündemde

Trabzonspor eldekileri yabancıları satatarsa dış transfer hız kazanacak

Trabzonspor'da 7 isim gündemde
Bordo-Mavililer’in hocası, keşifte
 Listesinde birçok isim yer alan bordo mavililer, ilk olarak mevcut kadrodaki oyuncu sayısını azaltmayı hedeflerken, dış transferde ise takıma katkı sağlayacak isimler üzerinde yoğunlaştı.
 Fransa’nın –Romanya’yı 2-1 yendiği  mücadeleyii izleyen Yanal’ın , Romanya’nın stoperleri Vlad Chiricheş (Napoli) ve Dragoş Grigore (Al Sailiya)beğendiği öğrenildi
29 yaşındaki Grigore, Fransız temsilcisi Toulouse’tan Katar temsilcisine Ocak’ta transfer olmuş bir isim. Chiricheş (26) ise 2015’te İtalya’ya Tottenham’dan 6 milyon Euro’ya transfer oldu.

İSİMLER  NETLEŞİYOR GİBİ
 Trabzonspor İngiliz ekibi  Fulham ile sözleşmesi sona eren 19 yaşındaki santrafor Moussa Dembele  Twente forması giyen orta saha oyuncusu Hakim Ziyech , Ajax ile sözleşmesi sona eren Nicolai Boilesen, Feyenoordlu Bilal Başaçıkoğlu ve Spartag Moskova'dan Serdar Taşçı ile de görüşmelerini sürdürdüğü iddia edildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor