Trabzonspor'da 3 transfer

Trabzonspor 3 yabancı oyuncu ile anlaşmaya vardı.

Trabzonspor'da 3 transfer
Hentbol Erkekler Süper Lig takımlarından Trabzonspor, 3 yabancı oyuncuyla prensip anlaşmasına vardı.

Yeni sezon hazırlıklarını Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu'nda sürdüren Trabzonspor'da başantrenör Ahmet Kaynak, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 3 yabancı oyuncuyla prensipte anlaşma sağlandığını söyledi.

Lige katılma kararının son anda alınmasıyla kadro kurmakta sıkıntılar yaşandığını dile getiren Kaynak, "Biri Rus, 2'si Ukraynalı 3 oyuncuyla prensipte anlaşma sağlandı. Rus sol kanat oyuncusu Ruslan Panshutin ile Ukraynalı kaleci Yevhen Umovsit ve sağ oyun kurucu Stanislov Kholoduk takımla idmanlara çıkmaya başladı. Oyuncularla 1-2 gün içinde resmi sözleşme yapılacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak, ligin ilk maçını 17 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Yozgat Bozokspor ile yapacaklarını da anımsatarak, "Takımımız çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezonda çıkacağımız ilk maçtan iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. Ligin başlamasına az bir süre kaldı ve biz çalışmalarımıza yeni başladık. Elimizden geleni yapmaya çalışacağız." diye konuştu.

Yeniden bir takım oluşturmaya çalıştıklarını vurgulayan Ahmet Kaynak, ligi iyi bir yerde bitirmeye çalışacaklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler