Trabzonspor'da 3 isim direniyor

Trabzonspor'da gönderilmek istenen 3 isim direniyor.

Trabzonspor'da 3 isim direniyor
Trabzonspor'da gelecek sezon şampiyonluk yarışının içinde olacak bir takım kurma çalışmaları sürerken kadroda düşünülmeyen 3 isim Sefa Yılmaz, Özer Hurmacı ve Musa Nizam ayrılmamak için direniyor.

İki sezon önce kadroya katılan Sefa Yılmaz ve Musa Nizam'ın, yönetimle yapılan sözleşme fesih görüşmelerinde kriz çıkardıkları belirtildi. Bu iki isim için henüz ciddi bir teklifin gelmediği, yapılan tekliflerin de oyuncuların Trabzonspor'dan aldığı garanti ücretin 3'te biri olduğu belirtildi. Bu nedenle Sefa ve Musa'nın Trabzonspor'dan kolay kolay ayrılmaya yanaşmayacakları öğrenildi. Ayrıca yönetimin geçen sezon Kasımpaşa'dan sözleşmesini aldığı Özer'in de kendisine yapılanları haksızlık olarak sayıp inat ettiği ve ayrılmamak için tüm şartları zorlayacağı kaydedildi.

Bu 3 futbolcunun içerisinden bir ismin yakın çevresine, "Trabzonspor'dan 2-3 yılda alacağım parayı 5 yılda hiçbir takımda alamam. Bunun için bize uygun şartlar sunulmalı" dediği öğrenildi. Bu 3 futbolcunun da ayrılmaya niyetlerinin olmaması nedeniyle yönetimin nasıl bir tavır takınacağı merak konusu oldu. (FOTOMAÇ)
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor