"Trabzonspor çok net pozisyonlar buldu ama..."

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor'u 3-0 yenerek puanını 21'e çıkaran Çaykur Rizespor'da, kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, kendi sahalarında üst sıralara tutunmak için önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.   Ferah, yaptığı açıklamada, l

"Trabzonspor çok net pozisyonlar buldu ama..."
Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor'u 3-0 yenerek puanını 21'e çıkaran Çaykur Rizespor'da, kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, kendi sahalarında üst sıralara tutunmak için önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.
 
Ferah, yaptığı açıklamada, ligde her maçın zor olduğunu belirterek, "İki kardeş kulüp arasında keyifli bir maç oldu. Trabzonspor'un çok iyi bir kadrosu var. Puandan daha önemli olan dostluğumuz. Saha içerisindeki sonuçlar ne olursa olsun camiaların dostlukları çok değerlidir. Trabzon ve Rize aynı kültüre sahip iki komşu ildir" dedi.
 
İki dost şehir için çok iyi bir derbi maçı olduğunu ifade eden Ferah, "Neticede önemli bir galibiyet aldık. Maça iyi başladık. Kaleci Itandje maçta çok iyi performans gösterdi. Önemli bir penaltıyı kurtardı. Daha sonrasında çok net pozisyonları çıkardı. Trabzonspor'un da çok net pozisyonları vardı. Maçta çok iyi koştuk ve mücadele ettik. Kendi sahamızda üst sıralara tutunmak için önemli bir galibiyet aldık" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler