Trabzonspor çok gençleşti

Trabzonspor'da yaş ortalaması düştü

Trabzonspor çok gençleşti
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve Slovakya'nın Samorin kasabasında kamp yapan Trabzonspor'un kadrosu oldukça gençleşti.
 
UEFA ile bütçe anlaşması gereği şu ana dek transferde hareketlilik yaşamayan ve altyapıdan genç oyuncuların da yer aldığı bordo-mavili takımın 21 kişilik kamp kadrosunun, yaş ortalaması 23,3 oldu.
 
Karadeniz ekibinde 28 yaşındaki futbolcular Mustafa Yumlu, Güray Vural, Serge Akakpo en yaşlı oyuncular durumunda. 27 yaşındaki futbolcular Uğur Demirok ve Esteban Alvarado ile 26 yaşındaki Mehmet Ekici, Mustafa Akbaş ve Gökhan Alsan da bu oyuncuları takip ediyor.
 
Altyapıdan gençler
 
Kamp kadrosunde yar alan en genç oyuncusu ise 17 yaşında olan UEFA'nın "Geleceğin Messi'si" olarak geçen yıl tanıttığı Abdülkadir Ömür.
 
Bu futbolcudan sonra 19 yaşındaki futbolcular Yusuf Yazıcı, Muhammet Beşir ve Furkan Taş geliyor. Altyapıdan gelen diğer genç oyuncular Semih Karadeniz 20, Ramazan Övüç de 22 yaşında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor