Trabzonspor çok can yakacak

Yanal'dan mutlusu yok. Takımın durumu onu çok umutlandırıyor

Trabzonspor çok can yakacak
Trabzonspor’da yeni sezon öncesindeki en heyecanlı isimlerin başında hiç kuşku yok ki, teknik direktör Ersun Yanal geliyor. Bordo-Mavililer’in hocası, özellikle yeni transferlerin performanslarıyla mest olmuş durumda. Olimpiyat dönüşü rötar yapmadan ve hazır bir şekilde forvet Jun Suk’un da takıma katılmasıyla beraber Yanal’ın neşesi katlandı. İşlerin iyi gittiği, Yanal’ın yakın çevresine verdiği mesajlarla da netleşiyor.

7 günde çok şey değişti

Bir hafta öncesine oranla bile çok büyük değişimlerin yaşandığını dile getiren teknik direktör Ersun Yanal, özetle şu ifadeleri kullanıyor: “Transferini gerçekleştirdiğimiz oyuncuların kalitesinden şüphemiz yoktu ama karakterlerinin de yüksek olması bizim için büyük avantaj. Umarım her açıdan böyle gider. Ben eğer ki Trabzonspor taraftarını biraz tanıyorsam tam onların istediği, herkesi heyecanlandıracak bir kadro ortaya çıkmış durumda. Tabii ki şimdi ne söylesek boş, taraftar bunu sahada görmek isteyecektir. Ancak ben şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, kısa süre içerisinde önce saha dışında sonra da içinde neler yaptığımız ortaya çıkacaktır. Ben, çok umutlu ve mutluyum. Oyuncularım da öyle. Artık sahaya yansımasını bekleyeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor