Trabzonspor CAS’a gidecek mi?

Trabzonspor yönetimi, 2012 yılında imzaladığı sözleşmeye uymayarak Trabzon'a gelmeyen Hakan Çalhanoğlu'nun peşini bırakmayacak. FIFA'nın oyuncuya verdiği, "4 ay futboldan men" cezasının gerekçesi de kulübe ulaştı. Gelen gerekçede, "Oyuncu kötü niyetlidir.

Trabzonspor CAS’a gidecek mi?

Trabzonspor yönetimi, 2012 yılında imzaladığı sözleşmeye uymayarak Trabzon'a gelmeyen Hakan Çalhanoğlu'nun peşini bırakmayacak. FIFA'nın oyuncuya verdiği, "4 ay futboldan men" cezasının gerekçesi de kulübe ulaştı. Gelen gerekçede, "Oyuncu kötü niyetlidir. Trabzonspor ile sözleşme imzaladıktan sonra başka kulübe transfer olmuştur. Bu da cezayı gerektirir" ifadelerine yer verildiği öğrenildi. Ancak buna rağmen Trabzonspor'un Hakan'a ödediği 200 bin Euro ve sözleşmede yer alan, "Transferden vazgeçen 1 milyon euro öder" maddesini uygulamaya sokmayan FIFA'nın bu tavrı kulüp tarafından tepki çekti.

CAS’a başvuru  konusunu Trabzonspor yönetimi ve hukuk kurulu ile yapılacak toplantının ardından netleştirecek.

Bu arada FIFA'nın Hakan'a verdiği 4 aylık hak mahrumiyeti kararının CAS tarafından durdurulmasına rağmen sadece ligi kapsadığı ve milli oyuncunun ceza uygulansa dahi EURO 2016'da oynamasına engel bir durum olmadığı belirtildi. Bu arada TFF'nin de sürece müdahil olabileceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor