Trabzonspor Cardozo ve Muhammet

Trabzonspor'da 24 Ocak'ta olumsuz hava ve saha şartları nedeniyle ertelenen maçtan sonra transfer edilen Bosingwa ve Akakpo, cezalı Aykut Demir, sakatlıkları bulunan Onur Recep Kıvrak, Mehmet Ekici ve Güray Vural ve Özer Hurmacı olmak üzere 7 futbolcu tak

Trabzonspor Cardozo ve Muhammet
Trabzonspor'da 24 Ocak'ta olumsuz hava ve saha şartları nedeniyle ertelenen maçtan sonra transfer edilen Bosingwa ve Akakpo, cezalı Aykut Demir, sakatlıkları bulunan Onur Recep Kıvrak, Mehmet Ekici ve Güray Vural ve Özer Hurmacı olmak üzere 7 futbolcu takımda yer almadı.
 
Teknik direktör Hami Mandıralı, Akakpo'nun yokluğunda stoperde Mustafa Yumlu'nun yanında Douglas'a görev verdi. Bosingwa'nın yerine sol kanatta Yusuf Erdoğan, görev yaptı.
 
ÇİFT FORVETLE SAHAYA ÇIKTI
 
Trabzonspor, Beşiktaş karşısına çift forvet oyuncusuyla çıktı.
 
Teknik direktör Mandıralı, Sefa Yılmaz'ı yedek  kulübesinde oturturken Cardozo ve Muhammet Demir'i hücumda görevlendirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor