Trabzonspor büyük yükten kurtuldu

Kadro dışı kalmasının ardından sözleşmesini feshetmeye hazırlanan Kevin Constant'ın affedilmesiyle birlikte Gineli oyuncunun yeniden takımla çalışmalara başlayacak olması, bordo-mavili kulübü büyük bir mali yükten kurtardı ve sezon sonu satışında zarar et

Trabzonspor büyük yükten kurtuldu

Kadro dışı kalmasının ardından sözleşmesini feshetmeye hazırlanan Kevin Constant'ın affedilmesiyle birlikte Gineli oyuncunun yeniden takımla çalışmalara başlayacak olması, bordo-mavili kulübü büyük bir mali yükten kurtardı ve sezon sonu satışında zarar etmeme  umudu doğdu.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Trabzon'a gelmesiyle birlikte Kevin Constant meselesi de tatlıya bağlandı. Oyuncu hakkında, teknik direktör Ersun Yanal ile bir görüşme yapan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, "Constant'ın takımla birlikte antrenmanlara çıkması, takım kadrosu içinde yer alması oyuncunun ekonomik konumu açısında bizim için önemli. Oynatıp - oynatmamak ise senin elinde. Bu karar senin, buna saygılıyız hocam" diyerek deneyimli teknik adam Yanal'ı ikna ettiği, bunun üzerine ise Ersun Yanal'ın oyuncunun yeniden takımla birlikte çalışmalara katılmasına izin verdiği öğrenildi.

TRABZONSPOR KURMAYLARI CONSTANT'IN AVUKATIYLA GÖRÜŞTÜ
Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakılan Kevin Constant, takımla birlikte çalışma hakkı bulunmasına rağmen, kadro dışı kalmasıyla mutsuz olduğu bordo-mavili kulüple sözleşmesini feshetmeye hazırlanıyordu. Gineli oyuncunun avukatı ile İstanbul'da uzun süreli yapılan görüşmenin ardından hem oyuncu hem de avukatı ikna edilerek bu futbolcunun kadro dışı kalma sürecini uzatmışlardı.

11 MİLYON 500 EURO'LUK CONSTANT TABLOSU
Gineli futbolcu sezon başında İtalyan ekibi Milan'dan 2 milyon 500 Bin Euro bonservis bedeliyle transfer edilmişti. Kevin Constant ile yapılan 4 yıllık anlaşmaya göre oyuncu, 2014-15 futbol sezonu için 2 milyon 400 bin Euro garanti ücret, 2015-16 futbol sezonu için 2 milyon 250 bin Euro garanti ücret, 2016-17 futbol sezonu için 2 milyon 250 bin Euro garanti ücret, 2017-18 futbol sezonu için 2 milyon 100 bin Euro garanti ücret ödenecek. Gineli oyuncunun alacağı garanti ücretler nedeniyle sıkıntı yaşayan Karadeniz ekibi, oyuncunun affedilmesiyle birlikte sezon sonu satışı konusunda elini güçlendirmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor