Trabzonspor Budapeşte maçı hangi kanalda?

Trabzonspor Budapeşte ile karşılaşacak

Trabzonspor Budapeşte maçı hangi kanalda?
Trabzonspor Macaristan Györ'deki hazırlıklarını sürdürüyor. Bordo mavili ekip bugün Budapeşte ile hazırlık maçına çıkacak

Fırtına, üçüncü hazırlık maçında bugün Macaristan'ın güçlü takımlarından MTK Budapeşte ile karşı karşıya gelecek. İlk hazırlık maçında Avusturya 4. lig ekibi Gerasdorf'u 6-1, ikincisinde de Macaristan 3. Lig temsilcisi Györi'yi 2-0 yenen bordo-mavililer, ilk ciddi sınavına çıkacak. Karşılaşma kamp yapılan otelin yanında bulunan ETO Park Stadı'nda oynanacak. TSİ 19.30'da başlayacak mücadeleyi taraftarlar da izleyebilecek. Ayrıca karşılaşma A Spor'dan canlı yayınlanacak.

YANAL GÜÇLÜ RAKİPLER İSTİYOR

Her iki rakibini de zorlanmadan geçen Bordo-Mavililer, bugün MTK Budapeşte, 4 Ağustos’ta Gyirmot Györ ve 7 Ağustos’ta El Tadhamon takımlarıyla kozlarını paylaşacak. Teknik direktör Ersun Yanal ise öğrencilerinin gerçek seviyesini görememekten şikayetçi. Kalan 3 maçta karşılaşacakları rakiplerinin de zayıf olduğunu yönetime ileten Yanal, 2 güçlü takımla maç ayarlanmasını istedi.

Bordo-Mavili idareciler bu konuda temaslara başlarken, henüz rakip bulunamadı. Neredeyse tüm Avrupa ekipleri maç programlarını aylar öncesinden belirlediği için Trabzonspor köşeye sıkıştı.
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor