Trabzonspor bu şanssızlığı kıracak

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçında çıkış arayacak.    Bu sezon ligin ilk iki haftasında oynadığı Bursaspor ve Beşiktaş maçları dışında üst üste iki galibiyet elde edemeyen bordo-mavililer, Gazia

Trabzonspor bu şanssızlığı kıracak
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçında çıkış arayacak. 
 
Bu sezon ligin ilk iki haftasında oynadığı Bursaspor ve Beşiktaş maçları dışında üst üste iki galibiyet elde edemeyen bordo-mavililer, Gaziantep deplasmanında bu şansızlığını kırarak galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor. 
 
SON 10 MAÇTA 4 PUAN
 
Trabzonspor, bu sezon deplasmanda oynadığı maçlarda kabus dolu haftalar yaşadı. 163 gündür dış sahada maç kazanamayan Karadeniz ekibi, Gaziantepspor karşısında bu şansızlığını kırmak isterken, deplasmanda oynadığı son 10 lig maçında ise sadece 4 puan çıkarabildi. Dış saha maçlarında kötü bir performans sergileyen Karadeniz ekibi, evinde oynadığı 3 lig maçının ardından çıkacağı ilk deplasman maçında 3 puan hedeflerken, Teknik Direktör Hami Mandıralı yönetiminde teknik heyet ve futbolcular ise uzun bir aranın ardından ilk galibiyetini almak istiyor.
 
TRABZONSPOR SON OYNADIĞI 10 DEPLASMAN MAÇI
 
Mersin İdmanyurdu - Trabzonspor: 3-2
Sivasspor - Trabzonspor: 0-2
Medipol Başakşehir - Trabzonspor: 1-0
Fenerbahçe - Trabzonspor: 2-0
Çaykur Rizespor - Trabzonspor: 3-0
Kasımpaşa - Trabzonspor: 1-1
Bursaspor - Trabzonspor: 4-2
Akhisar Belediyespor - Trabzonspor: 2-1
Galatasaray - Trabzonspor: 2-1
Torku Konyaspor - Trabzonspor: 2-0
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler