"Trabzonspor bireysel olarak tehlikeli"

Süper Lig'de bu hafta Trabzonspor'un deplasmanda karşılaşacağı Gençlerbirliği'nin teknik direktörü İbrahim Üzülmez, bordo mavili ekibi değerlendirdi.   Trabzonspor'un bu yıl beklentilere cevap veremeyen bir takım olduğunu söyleyen Üzülmez, Hami Mandıralı

"Trabzonspor bireysel olarak tehlikeli"
Süper Lig'de bu hafta Trabzonspor'un deplasmanda karşılaşacağı Gençlerbirliği'nin teknik direktörü İbrahim Üzülmez, bordo mavili ekibi değerlendirdi.
 
Trabzonspor'un bu yıl beklentilere cevap veremeyen bir takım olduğunu söyleyen Üzülmez, Hami Mandıralı ile takımın biraz kıpırdadığını ancak istikrar yakalayamadığını söyledi. Bordo mavili takımın kaliteli bir kadroya sahip olduğunu belirten genç teknik adam " Bireysel olarak kaliteli isimler var ama takım oyununda sıkıntı yaşıyorlar. Sahada futbolu geniş alana yayıyorlar. Onlara geniş alanları bırakırsanız bireysel olarak her an her şeyi yapabilecek futbolcuları var. Kolay bir karşılaşma olmayacak". ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor