Trabzonspor Beşiktaş'tan korkuyormuş!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan Galatasaray ve Trabzonspor'a sert tepki! Orman, Vodafone Arena'nın bitimine kadarki iç saha maçlarını deplasmanda oynama taleplerine karşı çıkan iki ezeli rakibini "Beşiktaş'tan korkmakla" suçlarken İbrahim Hacıosmanoğlu'

Trabzonspor Beşiktaş'tan korkuyormuş!
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan Galatasaray ve Trabzonspor'a sert tepki!
 
Orman, Vodafone Arena'nın bitimine kadarki iç saha maçlarını deplasmanda oynama taleplerine karşı çıkan iki ezeli rakibini "Beşiktaş'tan korkmakla" suçlarken İbrahim Hacıosmanoğlu'nun sözünde durmadığını söyledi.
 
Fikret Orman, Almanya'da düzenlediği basın toplantısında Galatasaray ve Trabzonspor'a yüklendi.
 
Yapımı süren Vodafone Arena'nın 2. haftadaki Trabzonspor maçına yetişmeyeceğini vurgulayan Orman "İnşallah Fenerbahçe derbisine yetişir de açılışı o maçla yaparız" dedi.
 
Stat açılana kadarki iç saha maçlarını deplasmanda yapıp, bu karşılaşmaları ikinci yarıda kendi evlerinde oynamayı istediklerini ve bu taleplerini Federasyon'a ilettiklerini belirten Orman, "Gelecek cevabı bekliyoruz" diye konuştu.
 
Ancak başta Galatasaray olmak üzere bazı kulüplerin buna karşı çıktığını belirten Orman ardından sert açıklamalar yaptı. "İnsan bundan medet umar mı? Fair-play,  dostluk diyenler bundan medet umar mı? Türkiye'nin en büyük kulübü olduğumuz görülüyor, bizden korkuyorlar" diyen Orman, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na da yüklendi.
 
Trabzonspor Başkanı ile telefonda konuştuğunu, ve Hacıosmanoğlu'nun olumlu yanıt verdiğini söyleyen Fikret Orman, "Ama sonradan Demirören'e farklı konuşmuş. Bizim tanıdığımız İbrahim Hacıosmanoğlu burada farklı orada farklı konuşan biri değildi. Aradım sonra bir daha ama telefonumu açmadı" diye konuştu.
 
Orman, bir gazetecinin "Sizden korkuyor mu?" şeklindeki sorusunu ise "Benden değil, Beşiktaş'tan korkuyor" diye yanıtladı.
 
Beşiktaş Ormanı, Fenerbahçe'nin konuyla ilgili yaklaşımının sorulması üzerine ise "Fenerbahçe Kulübü ile bireysel iletişim olmadı. Fenerbahçe başta hayır  demiş sonradan 'bizim maçımız olmadığı sürece farketmez' demiş" yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler