Trabzonspor - Beşiktaş maçı seyircisiz mi?

 Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'un sahasında Galatasaray'ı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada tribünden atılan çakmağın hakem Ali Palabıyık'ın kafasına isabet etmesi tepki çekerken bordo mavili kulübün ne ceza alacağı merak konusu oldu. Çakmağın kafasına

Trabzonspor - Beşiktaş maçı seyircisiz mi?
 Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'un sahasında Galatasaray'ı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada tribünden atılan çakmağın hakem Ali Palabıyık'ın kafasına isabet etmesi tepki çekerken bordo mavili kulübün ne ceza alacağı merak konusu oldu.
 
Çakmağın kafasına çarpması sonucu hakem Palabıyık, herhangi bir yaralanma yaşamadan maçı devam ettirirken çakmağı da 4. hakeme teslim etti.
 
TALİMATLARA GÖRE "CEZA YOK"
 
İstanbul odaklı basın yayın organları  Trabzonspor - Beşiktaş maçının seyircisiz oynanabileceği yönünde haberler yapsa da disiplin talimatlarında durumun daha farklı olduğu ortaya çıktı.Bu noktada bordo-mavili kulübe ceza verilmesi mümkün değil.
 
Talimata göre; bir takım seyircisiz maç cezası verilebilmesi için atılan cismin oyunun aktörlerine isabet etmesi sonucunda herhangi bir yaralanmanın olması ve hakemin maçı durdurması gerekiyor.
 
Talimatlardaki maddeye göre sahaya atılan cisimden dolayı Trabzonspor'a 10 bin TL para cezası verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor