Trabzonspor Beşiktaş karşısında iddialı!

Erkekler Hentbol Süper Lig'de hafta sonu Beşiktaş Mogaz'ı konuk edecek Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, zor bir maça çıkacaklarını, lider karşısında alabilecekleri en iyi sonucu almaya çalışacaklarını söyledi.   Kaynak, Beşiktaş Mogaz karşısında zor

Trabzonspor Beşiktaş karşısında iddialı!
Erkekler Hentbol Süper Lig'de hafta sonu Beşiktaş Mogaz'ı konuk edecek Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, zor bir maça çıkacaklarını, lider karşısında alabilecekleri en iyi sonucu almaya çalışacaklarını söyledi.
 
Kaynak, Beşiktaş Mogaz karşısında zor bir maça çıkacaklarını belirterek, "Rakibimizi ciddiye alıyoruz. Ligi domine etmiş bir ekip. Ekonomik gücüyle son yıllarda şampiyonlukları kimseye bırakmadı" dedi.
 
Beşiktaş Mogaz'ın kadrosunun oldukça iyi olduğuna dikkati çeken Kaynak, "Hem lig hem de Avrupa Kupaları için dizayn edilmiş. Ligde sadece bir mağlubiyeti bulunuyor.  Umarım ikinci mağlubiyetini de bizden almış olur. Çekişmeli bir maç olacak. Seyircimizin önünde kaybetmek istemiyoruz. Maça iyi hazırlanıyoruz. Tek düşüncemiz en iyi sonucu almak ve bunun için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
 
Kaynak, güzel bir maç olmasını dileyerek, "Biz zor rakibimiz karşısında istediğimizi alabilmek için terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Zorlu maç öncesinde taraftarlarımızın desteğine ihtiyaç duyacağız. Tribünlerdeki coşku oyunumuza katkı sağlayacaktır" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler