Trabzonspor Beşiktaş hazırlıklarına başladı!

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını yeni hocası Hami Mandıralı yönetiminde başladı.  Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninin hemen ardından Teknik Direktör Ham

Trabzonspor Beşiktaş hazırlıklarına başladı!

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını yeni hocası Hami Mandıralı yönetiminde başladı. 

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninin hemen ardından Teknik Direktör Hami Mandıralı, yeni takımıyla antrenmana çıktı.

Yeni hocasıyla birlikte ilk antrenmanına çıkan bordo-mavililerde futbolcuların tamamı çalışmada yer aldı. Sakatlıkları bulunan Mustafa Yumlu ve Özer Hurmacı takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Nazilli Belediyespor ile oynanan maçta 90 dakika forma giyen futbolcuların koşu yaparak tamamladığı antrenmanda diğer futbolcular yarı sahada çift kale maç yaptı.

Bu antrenman sırasında sakatlanan M'Bia ise çalışmayı tamamlayamadı. Bu arada antrenmana çıkmadan önce tüm futbolcuların Hami Mandıralı’ya sıcak bir şekilde sarılması da dikkat çekti.

Çalışmayı Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve yönetim kurulu üyeleri de izledi.

Ayrıca Hami Mandıralı antrenman sonrası basın mensupları ile bir süre sohbet etti.

alny9yad2u62ztysujjp4s42_pkj5nlx8esygfnybhdv.jpg

agvfpn0ci_3j4xcofsdcdu7bg71gbrivnqf9ozzzn_oc.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor