Trabzonspor Başkanı takımı bırakıp İstanbul'a gitti

Kritik Kayseri maçı öncesi Trabzon'da kalıp takıma moral vermek yerine İstanbul'a özel işlerinin başına gitti.

Trabzonspor Başkanı takımı bırakıp İstanbul'a gitti
Trabzonspor tarihinin en kötü günlerini yaşarken ziraat Türkiye kupasında ikinci lig takımına da evinde mağlup olarak tarihine kara bir leke daha sürdü. Bordo Mavili ekibin taraftarları sezon başından beri çile çekerken yönetim kurulu da sessizliğini sürdürüyor.

Bordo Mavili ekibin taraftarları yönetimi maç sonrası stadyumda istifaya davet ederken, yönetim  Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde gece geç saatlere kadarda toplantı yaptı.

Sezon başından beri kulübü adeta tek adam gibi kulübü yöneten başkan Muharrem Usta’da  Trabzon’da kalıp  kötü gidişatın nedenlerini sorgulamak  yerine sabah erken saatlerde İstanbul’a döndü.

KAYSERİ MAÇI  CAMİA İÇİN KRİTİK

Trabzonspor ligde iki hafta üst üste deplasmanda iki kritik maç oynayacak olmasına rağmen yönetimin yaptığı toplantıda kulüpteki kötü gidişatı sonlandıracak herhangi bir karar alınmaması ise kafaları karıştırdı. Başkan Muharrem Usta’nın Trabzon’da kalıp Kayseri maçı öncesi takımı toparlamak ve moral vermek yerine  apar topar İstanbul’a özel işlerinin başına dönmesi tepki topladı.

NE DİYE TOPLANDILAR

Gümüşhanespor mağlubiyetinin ardından yapılan ve gece geç saatlere kadar süren toplantı sonrası kulüpte herhangi bir değişim yaşanmadı. Yanal’ın yanında bir yönetici  bulundurma fikri konuşuldu,ancak hayata geçirilmedi. Bekleneni veremeyen futbolcularla ilgili ceza bir uygulama yapılmadı.  Trabzonspor’daki kötü gidişatın baş mimarlarından teknik direktör Ersun Yanal dan ise sadece rapor alındı.

Gümüşhane mağlubuyeti bile Trabzonspor yönetimini harekete geçiremezken kulüpte eski tas eski hamam misali her şey kendi başına bırakıldı. 

Başkan Muharrem Usta’da her zaman yaptığı gibi gündemi değiştirmek için geleneksel hale getirdiği Akyazı’yı kullandı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler