Trabzonspor ayağa kalkacak

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta bordo mavili kulübün dergisine yaptığı açıklamada UEFA ne karar verirse versin, Trabzonspor’un ekonomik olarak ayağa kalkacağını söyledi.    Usta, kulüplerin geçmişteki başarıları kadar gelecek için ortaya koydukları proj

Trabzonspor ayağa kalkacak
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta bordo mavili kulübün dergisine yaptığı açıklamada UEFA ne karar verirse versin, Trabzonspor’un ekonomik olarak ayağa kalkacağını söyledi. 
 
Usta, kulüplerin geçmişteki başarıları kadar gelecek için ortaya koydukları projelerle dikkat çektiklerini belirterek, çok kısa zaman geçmesine rağmen başlattıkları özlenen Trabzonspor’a kavuşma yürüyüşünde önemli mesafeler aldıklarını söyledi.
 
Yeni statta yeni bir Trabzonspor izlemenin heyecanını yaşadıklarını ifade den Muharrem Usta, başka şehirlerde yaşayan taraftarları bu heyecana katmanın yollarını aradıklarını, gelecek seneden itibaren maç günlerinin Trabzon’da gurbet buluşmasına dönmesi için kolları sıvadıklarını, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Ankara ve İzmir’den uçak, yakın şehirlerden ise otobüslü kombine sistemini hayata geçirerek Türkiye’de ilk dünyada örnek bir uygulama yapmak istediklerini dile getirdi.
 
Usta, UEFA ekonomik olarak diğer kulüpleri incelediği gibi Trabzonspor’u da incelediğini sözlerine ekleyerek, özellikle Türk kulüplerinin UEFA mali kriterlerine uygunluk konusunda yaşadığı sıkıntıların herkes tarafından bilindiğini son yıllarda ortaya çıkan mali tablo nedeniyle Trabzonspor’un da incelemeye tabi tutulduğunu, yönetim kurulu ve oluşturdukları profesyonel ekiple bu durumu en az hasarla atlatmak adına çok ciddi bir çalışma ortaya koyduklarını, geçtiğimiz ay UEFA yetkilileri ile önemli bir toplantı yaptıklarını, açıklanacak sonucun ne olursa olsun Trabzonspor’un ekonomik olarak ayağa kalkacağını bildirdi.
 
Usta son olarak, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmaması ve Trabzonspor’un böyle incelemelere konu olmamasının kendisi ve arkadaşlarının taraftara sözü olduğunu söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler