Trabzonspor Avrupa'da çöktü!

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş mücadelesinde Trabzonspor, Makedon temsilcisi Rabotnicki ile karşı karşıya geldi. 90 dakikası 1-0 Trabzonspor'un üstünlüğü ile sona eren maçın uzatma dakikalarında Rabotnicki skoru 1-1'e getirdi ve uzatma dakikalar

Trabzonspor Avrupa'da çöktü!
UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş mücadelesinde Trabzonspor, Makedon temsilcisi Rabotnicki ile karşı karşıya geldi.
 
90 dakikası 1-0 Trabzonspor'un üstünlüğü ile sona eren maçın uzatma dakikalarında Rabotnicki skoru 1-1'e getirdi ve uzatma dakikaları bu skorla sona erince Trabzonspor Avrupa Ligi'ne veda etti.
 
Karşılaşmanın 90 dakikasını Trabzonspor 55. dakikada Okay Yokuşlu'nun golüyle 1-0 öne kapadı. Uzatmanın 112. dakikasında Rabotnicki adına beraberlik golünü Markoski kaydetti. İlk maçı 1-0 kazanan Makedon temsilcisi 1-1 biten maçın sonunda bir üst tura yükseldi.

MAÇTAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

KARŞILAŞMANIN ÖNEMLİ ANLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor