Trabzonspor Avrupa aşkına

Trabzonspor, Süper Lig'de bu akşam Beşiktaş'ı konuk edecek. Bordo-mavililer, kazanıp Avrupa kupalarına katılma iddiasını pekiştirmek istiyor. Daha önce zirve yarışı veren Fenerbahçe ve Galatasaray'a çelme takan Fırtına, hem taraftarına bir derbi zaferi da

Trabzonspor Avrupa aşkına
Trabzonspor, Süper Lig'de bu akşam Beşiktaş'ı konuk edecek. Bordo-mavililer, kazanıp Avrupa kupalarına katılma iddiasını pekiştirmek istiyor. Daha önce zirve yarışı veren Fenerbahçe ve Galatasaray'a çelme takan Fırtına, hem taraftarına bir derbi zaferi daha yaşatmak hem de Beşiktaş'ı da yenerek bu sezon 3. kez liderlik koltuğunun el değiştirmesini sağlamayı hedefliyor. 
 
Kadroda 3 eksik var 
Karadeniz ekibinde sakat olan Musa, Yatabare ve Aytaç dışında eksik yok. Teknik direktör Ersun Yanal, iç sahadaki kazanma alışkanlıklarını Beşiktaş maçında da sahaya yansıtarak üç puanı almak istediklerini söyledi. 
 
Derbi karnesini düzeltti 
Bordo-mavililer ligde Beşiktaş'ı 6 maçtır yenemiyor (4 beraberlik, 2 yenilgi). Ersun Yanal da Beşiktaş'a karşı teknik adam olarak son 10 maçı kazanamadı. Buna karşın Fırtına, bu sezon 5 derbide 2 galibiyet, 2 beraberlik aldı, 1 kez kaybetti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor