Trabzonspor Antalyaspor'a geçit vermiyor

Trabzonspor Antalyaspor ile oynadığı karşılaşmalarda rakibine geçit vermiyor. Antalyaspor ile Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında oynayacağı karşılaşmayla birlikte 40. kez karşı karşıya gelecek.    Süper Lig'in 33. haftasında Trabzonspor yar

Trabzonspor Antalyaspor'a geçit vermiyor

Trabzonspor Antalyaspor ile oynadığı karşılaşmalarda rakibine geçit vermiyor.

Antalyaspor ile Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında oynayacağı karşılaşmayla birlikte 40. kez karşı karşıya gelecek. 
 
Süper Lig'in 33. haftasında Trabzonspor yarın saat 20.00'de deplasmanda Antalyaspor ile mücadele edecek. Bugüne kadar iki takım arasında oynanan 39 maçta bordo-mavililerin galibiyetlerde 24'e 6 üstünlüğü bulunuyor. 9 karşılaşmada ise taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı. Trabzonspor, söz konusu maçlarda 71 gol atarken kalesinde 33 gol gördü.
 
ANTALYA'DAKİ MAÇLARDA TRABZON ÜSTÜN
 
İki takım arasında Antalya'da oynanan karşılaşmalarda ise konuk ekip bordo-mavililerin üstünlüğü bulunuyor. Trabzonspor, kırmızı-beyazlılar karşısında 19 dış saha maçından 11 kez galip ayrılırken, 5 kez de mağlup oldu. 3 karşılaşmada ise taraflar yenişemedi. Bu maçlarda Karadeniz ekibi, 28 gol atarken, kalesinde 17 gol gördü.
 
Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında Trabzon'da oynanan karşılaşmayı bordo-mavililer 3-0 kazanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor