Trabzonspor altyapı ile kapıştı!

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Trabzonspor, U21 takımıyla yaptığı hazırlık maçını 3-1 kazandı.  Spor Toto Süper Ligi'nin 12. haftasında 22 Kasım Pazar günü sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Trabzons

Trabzonspor altyapı ile kapıştı!

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Trabzonspor, U21 takımıyla yaptığı hazırlık maçını 3-1 kazandı. 

Spor Toto Süper Ligi'nin 12. haftasında 22 Kasım Pazar günü sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde U21 takımıyla yaptığı hazırlık maçıyla sürdürdü.

Teknik direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde yapılan hazırlık karşılaşmasında bordo-mavililer U21 takımını 3-1 mağlup etti. A takımın gollerin Yusuf Erdoğan (2), Sefa Yılmaz (1) atarken, U21 takımının golü ise Yusuf Yazıcı (1) kaydetti.

Hazırlık karşılaşmasını Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve bazı yöneticiler de izledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor