Trabzonspor alt yapısında kıyım sürüyor

Tekelioğlu'na yakın isimlerle de sözleme yenilenmiyor

Trabzonspor alt yapısında kıyım sürüyor
Trabzonspor alt yapı da devrim yapıyor(!)
Trabzonspor Gençlik Geliştirme Merkezi  Koordinatörü Sadi Tekelioğlu ile sözleşme yenilinmemesinin ardından  bazı alt yapı antrenörlerde  kıyıma uğradı. Tekelioğlu ile sözleme yenilenmemesinin ardından Alt yapıda ki yardımcı antrenörleri nden Taner Yılmaz ve kaleci antrenörü Ahmet Başkır yönetim kuruluna  Tekelioğlu ile birlikte görevi bıraktıklarını bildirdi.
Alt yapının başına sürpriz bir şekilde Cem Bağcı getirilerken Bağcı ‘da alt yapı antrenörlerinden Akın Sağlam, Salih Tekke,Tacettin Verep ve Ahmet Yılmazer ile de yollarını ayırdı.  Daha önce yolların ayrıldığı alt yapı antrenörlerinden Harun Beklemiş ise yeniden geri çağrıldı.
Beklemiş’in bu gün alt yapı koordinatörü Cem Bağcı ile bir görüşme yapması bekleniyor. Alt yahıda sözleşme yenilyenmeyen teknik adamların tekelioğluna çok yakın isimler olması dikkat çekti.  Şotanın istifa etmesinin ardından A takım teknik adamlığına getirilen Tekelioğlu  A takımda  yardımcı antrenör  olarak Salih Tekke ,Harun Beklemiş  ve kaleci antrenörü olarakta  Ahmet Başkır ile çalışmıştı
  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler