Trabzonspor alt yapısı üretime başladı

Trabzonspor alt yapısı üretime başladı . Uzun yıllar futbolcu yetiştirmiyor diye eleştirilen Trabzonspor alt yapısı göreve teknik direktör Sadi Tekelioğlu’nun gelmesi ile birlikte meyvelerini vermeye başladı. Sabır ve zaman gerektiren alt yapıdan doğru ça

Trabzonspor alt yapısı üretime başladı

Trabzonspor alt yapısı üretime başladı . Uzun yıllar futbolcu yetiştirmiyor diye eleştirilen Trabzonspor alt yapısı göreve teknik direktör Sadi Tekelioğlu’nun gelmesi ile birlikte meyvelerini vermeye başladı.

Sabır ve zaman gerektiren alt yapıdan doğru çalışma ile oyuncuda çıkmaya başladı. Önce kaleci Uğurcan Çakır’ı A takım kadrosuna veren alt yapı şimdi de golcü Muhammet Beşir 'i A takıma verecek.

Trabzonspor'un kısa süre içinde golcü futbolcu Muhammet Beşir'i A takım kadrosuna dahil ederek sözleşme imzalaması bekleniyor.

Trabzonspor alt yapısından yetişen genç kaleci Uğurcan Çakır UEFA Avrupa liginde Makedon takımı Robitnicki ile oynanan ilk maçta 90 dakika boyunca Trabzonspor’un kalesini korurken yetenekli  olduğunu da gösterdi.

SIRADA GOLCÜ VAR

Trabzonspor alt yapısından Uğurcan’ı renklerine katarken şimdi de golcü Muhammet Beşir’i a takım kadrosuna dahil etmeye hazırlanıyor. Alt yapıda oynadığı futbol ve attığı gollerle dikkat çeken Muhammet Beşir a takımla zaman zaman çalışmalara katılırken genç golcü ile bir iki gün içersinde profesyonel sözleşme imzalanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor