Trabzonspor Akpro'dan detaylı sağlık raporu istedi

Trabzonspor ilgilendiği oyuncu Akpro'dan detaylı sağlık raporu istedi.

Trabzonspor Akpro'dan detaylı sağlık raporu istedi
Trabzonspor’un transfer listesinde ilk sırada yer alan Akpa Akpro’nun bir süre önce sakatlandığı için tedavi gördüğü anlaşılınca detaylı rapor istendi.

Trabzonspor, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Toulouse takımında forma giyen Akpa Akpro için görüşmelerini sürdürüyor. Orta saha, sağ kanat ve sağ bekte görev yapabilen Akpro'yu kadrosuna katmak isteyen bordo mavililerin aceleci davranmadığı bir süre önce sakatlandığı için tedavi gördüğü anlaşılınca detaylı rapor istendi.

RAPORLARA GÖRE KARAR VERİLECEK

Oyuncu ve kulübüyle belirli şartlarda el sıkışan Trabzonspor, Akpro'nun raporlarını inceleyip, oyuncunun sahalara dönüş süresine göre bu transferle ilgili kararını vereceği bildirildi. Gelecek raporlarda ciddi bir sorun olmaması durumunda bu transferi bitirmeyi hedefleyen bordo mavililerin, aksi durumunda ise alternatif isimlere yöneleceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler