Trabzonspor ağır yara aldı

Trabzonspor Karabükspor ile karşılaştı.

Trabzonspor ağır yara aldı
Spor Toto Süper Lig'in 6. hafta maçında Kardemir Karabükspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Mücadele 4-0 Karabükspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

KARŞILAŞMANIN ÖNEMLİ ANLARI İÇİN TIKLAYIN

Dış sahada en son 2 Nisan 2016’da Antep’i yenen Trabzonspor, o tarihten sonra bir daha deplasmanda kazanamadı. Geçtiğimiz haftaki Konya galibiyetiyle hayata dönen Bordo-Mavililer’in hedefi, bugün Karabük’ü mağlup ederek bir seri yakalamak.

Trabzonspor’da geçtiğimiz haftaki Konyaspor galibiyeti 3 haftalık kötü izleri silmiş, moralleri yükseltmişti. Ersun Yanal ve öğrencilerinin şimdi yepyeni bir hedefi var; 5 maç sonra deplasmanda kazanmak! Bugün Kardemir Karabükspor ile kozları paylaşacak olan Bordo-Mavililer, dış sahadaki son 3 puanını geçtiğimiz sezonun sonlarında Gaziantep’e karşı almıştı. Bu 90 dakikada elde ettiği galibiyetle riskli bölgenin de dışına çıkan Karadeniz temsilcisi, sonrasında ise deplasman zaferini unuttu. 2015-2016’da Gençler’e 3-1, Eskişehir’e 1-0, Antalya’ya ise 7-0 kaybeden Trabzonspor, yeni sezonda da Gaziantepspor’a 1-0, ligin yeni takımı Alanyaspor’a ise 3-0 yenilmekten kurtulamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor