Trabzonspor Adrian'la görüştü mü?

Sürpriz bir şekilde gündeme Adrian geldi

Trabzonspor Adrian'la görüştü mü?
Trabzonspor tarihinin en pahalı transferlerinden biri olan Adrian Mierzejewski bordo mavililerden transfer olduğu Al Nassr'dan ayrıldı.

Bonservisini elinde bulunduran Polonyalı oyuncu Al Nassr'da 43 maça çıkarak 18 gol kaydetti. Avrupa'da futbol yaşantısını sürdürmek isteyen Adrian hakkında sürpriz bir gelişme yaşandı. Trab

Trabzonspor'da sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın'a bir taraftar tarafından "Adrian'i yillik 500-600 bin euro civarina ikna edebilirsek harika bir 10 numara yedegi olmaz mi? Sorunsuz, uyumlu, profesyonel" soru soruldu. Soruyu cevaplayan Aydın  "sağda da oynar hem. Haklısın ama maaş beklentisi o yazdığın rakamın çok üzerinde." dedi.

Aydın'ın bu sözleri Adrian'la ilgilenildiğini ortaya koyarken bir çok taraftar Polonyalı oyuncun bordo mavili takımda forma giydiği dönemde hiçbir varlık gösteremediğini hatırlattı. Hatırlanacağı üzere Adrian 3.5 milyon Euro’ya Suudi Arabistan’ın Al Nassr takımına satılmıştı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor