Trabzonspor adım adım şampiyonluğa

Türkiye Basketbol Ligi Spor Toto Play-Off Çeyrek Final karşılaşmasında Darüşşafaka'yı her iki maçta da mağlup ederek yarı finale yükselen Trabzonspor M.P. bugün yaptığı antrenmanla çalışmalarına devam etti.Anadolu Efes - Türk Telekom maçının galibi ile ya

Trabzonspor adım adım şampiyonluğa

Türkiye Basketbol Ligi Spor Toto Play-Off Çeyrek Final karşılaşmasında Darüşşafaka'yı her iki maçta da mağlup ederek yarı finale yükselen Trabzonspor M.P. bugün yaptığı antrenmanla çalışmalarına devam etti.

Anadolu Efes - Türk Telekom maçının galibi ile yarı final mücadelesi yapacak olan Trabzonspor Medical Park'ın Baş Antrenörü Nenad Markovic gelinen süreçte yarı finale kadar yükselmenin şansa dayalı olmadığını belirterek, "kendinden emin güçlü bir oyuncu kadromuz var taraftarımızın da desteği ile emin adımlarla şampiyonluğa ulaşacağız" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor