Trabzonspor Adana'yı yendi liderliği garantiledi

Ziraat Türkiye Kupası'nda  Trabzonspor, Adanaspor'u 4-1 mağlup etmeyi başardı. Rahat bir galibiyet elde eden Trabzonspor bu sonuçla grubu lider olarak bitirmeyi garantiledi İki takımın da ligde forma şansı bulamayan oyuncularına şans verdiği maçta üstün o

Trabzonspor Adana'yı yendi liderliği garantiledi

Ziraat Türkiye Kupası'nda  Trabzonspor, Adanaspor'u 4-1 mağlup etmeyi başardı. Rahat bir galibiyet elde eden Trabzonspor bu sonuçla grubu lider olarak bitirmeyi garantiledi

İki takımın da ligde forma şansı bulamayan oyuncularına şans verdiği maçta üstün olan taraf Trabzonspor'du ve karşılaşmadan da 4-1 üstünlükle ayrıldı.

Trabzonspor henüz 13. dakikada Yusuf Erdoğan'ın sağ çaprazdan çektiği etkili şutla 1-0 öne geçti. Ardından Özer'in getirdiği topu boş kaleye rahatça bırakan Soner Aydoğdu farkı 2'ye çıkardı. 45'te bir daha sahneye çıkan Yusuf ceza alanı dışından müthiş vurdu ve takımını 3-0 öne geçirdi. İkinci yarıda oyunu rölantiye alan konuk takım 64'te Deniz Yılmaz'ın attığı golle 4-0 üstünlüğe ulaştı.

Adanaspor ise tek golünü 82. dakikada Ahmet Dereli ile buldu.

Bu sonuçla Trabzonspor grupta puanını 12'ye çıkardı ve bir üst tura yükselmeyi garantiledi. Adanaspor ise 4 puanda kaldı.

Grubun 5. haftasında Adanaspor sahasında Gaziantepspor'u konuk edecek. Trabzonspor ise evinde Nazilli Belediyespor'la karşılaşacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor