Trabzonspor acil çıkış arıyor!

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın ardından Osmanlıspor'a yenilerek taraftarlarını üzen Trabzonspor, sahasında konuk edeceği Torku Konyaspor karşısında acil çıkış arıyor.   Spor Toto Süper Ligin ilk 4. haftasında topladığı 10 puanla zirve yarışında öne

Trabzonspor acil çıkış arıyor!
Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın ardından Osmanlıspor'a yenilerek taraftarlarını üzen Trabzonspor, sahasında konuk edeceği Torku Konyaspor karşısında acil çıkış arıyor.
 
Spor Toto Süper Ligin ilk 4. haftasında topladığı 10 puanla zirve yarışında önemli bir yol alarak taraftarını mutlu eden Trabzonspor, son iki haftada üst üste aldığı mağlubiyetlerin şokunu Torku Konyaspor karşısında üzerinden atmak istiyor. Takımda yaşanan düşüşün nedenlerini hafta içinde yapılan çalışmalarda araştıran ve futbolcularıyla görüşmeler yapan teknik direktör Shota Arveladze, kaybolan moralleri toparlamaya çalışırken, taraftarları önünde oynayacakları Torku Konyaspor karşılaşmasının yeniden çıkış yakalama adına dönüm maçlarında biri olarak görülmesini gerektiğini vurguladı.
 
Artık hataya ve puan kaybına tahammülleri olmadığını futbolcularına anlatan Gürcü teknik adam, "Geldiğim ilk günden itibaren söyledim. Herkesi mutlu görmek istiyorum. Trabzonspor kulübü bütün imkanlarını bizlere açmış durumda. Sağlıklı bir ortamda çalışmamız için gereken tüm imkanlar var. Bizden istenen ise burada mutlu bir şekilde çalışmamız ve camianın beklentilerine karşılık vermemiz. Torku Konyaspor maçıyla yeniden bir çıkış yakalayarak bize inananların ve güvenlerinin umutlarını sarsmamalıyız" diyerek futbolcularını motive etmeye çalıştığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler