Trabzonspor Aatıf İçin gemileri yaktı

Transfer sezonunun hareketli takımlarından Trabzonspor transfer görüşmelerini hızlandırdı.Bordo-Mavililerin menejeri Metin Korkmaz’ın Aatıf Chahechouhe için Medicana Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz ile bir araya geldi.Yapılan görüşmede Trabzonspor

Trabzonspor Aatıf İçin gemileri yaktı

Transfer sezonunun hareketli takımlarından Trabzonspor transfer görüşmelerini hızlandırdı.

Bordo-Mavililerin menejeri Metin Korkmaz’ın Aatıf Chahechouhe için Medicana Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz ile bir araya geldi.

Yapılan görüşmede Trabzonspor’un Aatıf için Sivasspor’a Soner Aydoğdu ve kiralık olarak oynayacak bir futbolcu + bir miktar para teklif ederken Odyakmaz’ın Trabzonlu oyunculara sıcak bakmadığı ve Katar’dan gelen teklif beklediği öğrenildi. Otyakmaz  Katar'dan  bir sonuç alamaması halinde ise ancak Trabzonspor’un teklifini değerlendireceği belirtildi.

Medicana Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz’ın Katar’dan gelen teklife sıcak bakmasının arkasında sıcak para beklentisi olduğu ifade edildi.

Medicana Sivasspor Aatıf için 5 milyon Euro bonservis bedeli  talep ederken Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın futbolcuyu ısrarla istediği biliniyor.

Tuncay LAKOT / Haber 61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor