Trabzonspor'a yeni antrenör

Yeni yardımcı antrenör Kaynak

Trabzonspor'a yeni antrenör
Savaş Kaynak Trabzonspor Medical Park takımında yardımcı antrenörlük görevine getirildi.

Savaş  Kaynak transferinin ardından  şunları söyledi ; “Türk Telekom Spor Kulübü’ne benim bugünlere gelmemi sağladıkları, bana her zaman güvendikleri ve destek oldukları için minnettarım. 9 yılımın geçtiği, zamanla benim için bir kulüpten fazlası haline gelmiş olan Türk Telekom markasının başarılı olmasını can-ı gönülden diliyorum. Trabzonspor Medical Park ailesine katıldığım için çok mutluyum. Anadolu’dan çıkan ilk şampiyonluğu kazanmış, spor kültürüyle yoğrulmuş bir şehrin çok güçlü bir camiasına geldiğimin farkındayım. Bana duyulan güveni boşa çıkarmamak ve kulüp olarak başarılı olmak adına var gücümle çalışacağıma söz veriyorum.”

Antrenörlük Kariyerine 2007 yılında üniversite yıllarında Türk Telekom Spor Kulübü Basketbol Okulları’nda  başlayan Kaynak, 2009-2010 Türk Telekom U16 takımında yardımcı antrenörlük görevini üstlendi.  2010-2011 sezonundan itibaren profesyonel ligler seviyesine çıkarak Türk Telekom’un o zamanki adıyla TB2L’deki pilot takımı olan Genç Telekom’da yardımcı antrenörlük yapmaya başlayan Savaş Kaynak 2 sezon bu görevde çalıştıktan sonra 2012-2013 sezonundan itibaren Türk Telekom takımında yardımcı antrenörlük yapmaya başladı   ve 4 sezon bu göreve devam etti. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor