Trabzonspor'a Güney Koreli forvet

Nevzay Aydın'dan taraftara; Seyrettin mi hiç?

Trabzonspor'a Güney Koreli forvet
Haber61 Spor Servisi

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da Porto'nun Güney Koreli forveti Hyun-Jun Suk'un ismi ciddi şekilde anılmaya başlandı. Portekiz basınında ortaya atılan iddialara göre bordo mavililer oyuncuyla anlaşmaya vardı. 

Portekiz basınından Ojogo'da çıkan habere göre; Suk gelecek sezon Trabzonspor forması giyecek. İki kulüp arasında yapılan görüşmelerde Suk'un 800 bin Euro olan maaşını bordo mavililerin karşılama şartıyla kiralık olarak transferi konusunda anlaşma sağlandı. Görüşmelerde Trabzonspor'un satın alma opsiyonunu sözleşmeye ekleme talebini ise Portekiz ekibinin reddettiği belirtildi. Porto'nun oyuncuyu kiralık olarak vermesine ise kulübün maddi açıdan sıkışık olması neden olarak gösterildi.

Şuan Güney Kore Olimpiyat Takımı ile Brezilya'da olan Suk geçen yıl Vitoria Setubal'den 1 Milyon 500 Bin Euro'ya Porto'ya transfer olmuştu. 

Nevzat Aydın: Seyrettin mi hiç?

Öte yandan henüz resmi olarak doğrulanmayan Jun Suk transferi sosyal medyada da günün konularından oldu. Bir kesimin beğendiği oyuncu bazılarınca da eleştiri aldı. Taraftarlardan birinin Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın'dan Sun iddialarını yalanlamasını istemesi üzerine Aydın "Seyrettin mi hiç?" şeklinde cevap verdi. Aydın'ın bu cevabı oyuncunun gündemde olduğunu düşündürürken scout ekibinin takip ettiği isimler arasında olduğu şeklinde yorumlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler