Trabzonspor 7.kez

Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'de yarın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları maçla ligde 7. kez karşı karşıya gelecek.   İki takım arasında geride kalan 6 maçtan 3'ünü Akhisar Belediyespor, 2'sini Trabzonspor kazandı, bir maç

Trabzonspor 7.kez
Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'de yarın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları maçla ligde 7. kez karşı karşıya gelecek.
 
İki takım arasında geride kalan 6 maçtan 3'ünü Akhisar Belediyespor, 2'sini Trabzonspor kazandı, bir maçta ise taraflar sahadan eşitlikle ayrıldı.
 
Akhisar Belediyespor'un Süper Lig'de ilk kez mücadele ettiği 2012-2013 sezonunda Trabzonspor, rakibini sahasında 3-1 yenerken, deplasmanda 1-0 mağlup oldu. 2013-2014 sezonunda Akhisar Belediyespor, sahasında 3-0, deplasmanda da 4-2 galip gelerek rakibine üstünlük sağladı. Geçen sezon Manisa'da oynanan ilk maç 1-1 sonuçlanırken, bordo-mavililer sahasında 2-0 kazandı.
 
Söz konusu karşılaşmalarda Akhisar Belediyespor 10, Trabzonspor 8 gol kaydetti.
 
- Trabzon'da 4. maç
 
Trabzonspor, Akhisar Belediyespor ile sahasında 4. kez karşı karşıya gelecek. 
 
İki takım arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan 3 lig maçında Trabzonspor 2 kez galip geldi, konuk takım ise bir kez kazandı. 
 
2013-2014 sezonunda Trabzonspor, ligin 20. haftasında Akhisar Belediyespor'a 4-2 mağlup olmuş ve teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, bu maçın ardından istifa etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler