Trabzonspor 5 oyuncuya yoğunlaştı

Trabzonspor 5 oyuncunun satışına odaklandı.

Trabzonspor 5 oyuncuya yoğunlaştı
Yeni sezona 25 kişilik oyuncu kadrosuyla başlamayı planlayan Trabzonspor, öncelikli olarak Musa, Sefa, İshak, Özer ve Erkan ile yollarını ayırmak istiyor.

Bazı oyuncuları henüz elden çıkaramayan Trabzonspor’un dış transferde eli kolu bağlanıyor. Yeni sezon öncesi birçok oyuncusuyla yollarını ayıracak olan bordo mavililerde öncelik Musa Nizam, Sefa Yılmaz, İshak Doğan, Özer Hurmacı ve Erkan Zengin’in elden çıkarılmasına verildi. Trabzonspor bu 5 oyuncu ile yollarını en iyi şartlarda ayırmayı hedefliyor.

TEKLİFLER CAZİP DEĞİL

Musa Nizam için Antalyaspor ve Bursaspor’un, Erkan Zengin için ise Eskişehirspor’un nabız yokladığı öğrenildi. İshak, Özer ve Sefa için ise küçük çapta teklifler gelse de oyuncuların Trabzonspor’da aldıkları rakamlara ulaşamayacağı için kalmaktan yana tavır sergiledikleri belirtildi. Yönetimin bu konuda oyuncularla son bir görüşme yapacağı, aynı tavrı sergilemeleri durumunda ise ciddi yaptırımlar uygulayacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler