Trabzonspor 4-5 Fenerbahçe maç özeti

TV 8'de yayınlanan Dört Büyükler Salon Turnuvası'nda bu akşam Trabzonspor Fenerbahçe ile karşılaştı. Karşılaşma Fenerbahçe'nin 5-4 üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmada Trabzonspor 2-0 öne geçsede bu üstünlüğünü koruyamadı ve ilk yarıyı 3-2 mağlup kapattı

Trabzonspor 4-5 Fenerbahçe maç özeti

TV 8'de yayınlanan Dört Büyükler Salon Turnuvası'nda bu akşam Trabzonspor Fenerbahçe ile karşılaştı. Karşılaşma Fenerbahçe'nin 5-4 üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmada Trabzonspor 2-0 öne geçsede bu üstünlüğünü koruyamadı ve ilk yarıyı 3-2 mağlup kapattı. İkinci yarıya iyi başlayan Trabzonspor 4-3 öne geçmeyi başardı ancak rakibine engel olamayarak sahadan 5-4 mağlup ayrıldı.

Karşılaşmanın özetini izlemek için tıklayın

4 BÜYÜKLER SALON TURNUVASI DETAYLARI

4 Büyükler Salon Turnuvası’nda Türkiye’de futbolun devleri Trabzonspor, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe yer alacak. 4 büyük kulübün kadrolarında eskiden bu takımlarda forma giymiş olan ünlü isimler yer alıyor.

4 Büyükler Salon Turnuvası’nda Beşiktaş’ın kadrosunda efsane golcüsü İlhan Mansız, eski kaptan Tayfur Havutçu, Tümer Metin ve daha önce Survivor kadrolarında da yer alan Ahmet Dursun gibi isimler var. Galatasaray’ın kadrosunda yine  Survivor’da yarışmış bir isim olan Ümit Karan’ın yanı sıra efsane kadrodan Hakan Ünsal,Hasan Şaş ve Ümit Davala başlıca futbolcular olarak yer alıyor. Fenerbahçe’nin kadrosuna bakıldığında Serhat Akın,Yusuf Şimşek, Elvir Baliç ve Ali Güneş en çok göze çarpan isimler. Trabzonspor kadrosu ise tam anlamıyla efsaneleri bir araya getirdi. Bordo mavililerde tüm Türkiye’nin sempatisini kazanmış olan Yattara, bomba gibi şutlarıyla bilinen Hami Mandıralı, Mehmet Yılmaz ve Erman Özgür bulunuyor. Ayrıca eski gol kralı Fatih Tekke’nin de kadroya dahil olabileceği konuşuluyor.

TV 8’de yayınlanacak olan 4 Büyükler Salon Turnuvası 2 Ocak Cumartesi günü saat 20.00’de başladı. Turnuva TV 8’de canlı olarak yayınlanacak. Sakarya Kapalı Spor Salonu’nda  yapılacak futbol şöleni tam 2 hafta sürecek. Futbolun unutulmayan isimlerinin yer aldığı turnuvanın sonunda 500.00 Bin TL büyük ödül bulunuyor. Bu ödül ihtiyaç sahibi olan eski futbolcular için kullanılacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler