Trabzonspor 15 milyon TL'den kurtuluyor(!)

Trabzonspor'da sportif direktör Süleyman Hurma 3 futbolcu ile yolların ayrıldığını açıkladı. Bordo mavililer ikisi transfer Soner ve Uğur ile alt yapıdan yetişen kaleci İbrahim Demir'e ödenecek ücreterden (!) de kurtuldu. Bordo mavililer Uğur'a 3,5 yılda

Trabzonspor 15 milyon TL'den kurtuluyor(!)

Trabzonspor'da sportif direktör Süleyman Hurma 3 futbolcu ile yolların ayrıldığını açıkladı. Bordo mavililer ikisi transfer Soner ve Uğur ile alt yapıdan yetişen kaleci İbrahim Demir'e ödenecek ücreterden (!) de kurtuldu. 

Bordo mavililer Uğur'a 3,5 yılda yaklaşık olarak 10 milyon Tl Soner'e de 5 yılda toplam 5,5 milyon TL ödeyecekti. Alt yapıdan yetişen Uğur'a ise bordo mavili kulüp yıllık 100 milyar lira ödüyordu. 

Transfer edilen Soner ve Uğur'un bonservislerinede yüklü miktarlar ödeyen Trabzonspor en azından bu futbolcuları göndererek yıllık ücretlerinden tasarrfa gitmiş oldu Aylık olarak 10 milyar ödediği İbrahim Demir'dende kendisine araba alması için verilen 40 milyar lira ayda 4 milyar olarak alacağı paradan kesiliyordu

UĞUR'U 8 AY ÖNCE GALATASARAY'IN ELİNDEN ALMIŞLARDI

Trabzonspor, Galatasaray'ın da talip olduğu Uğur Demirok'u bu yılın ocak ayında Akhisar Belediyespor'dan transfer etmişti. Bonservisi için 1.5 milyon TL ödenen milli futbolcunun kendisine de 3.5 yıl için toplam 9 milyon 290 bin TL ödenmesi taahhüt edilmişti.

SONER AYDOĞDU 2012'DE TRANSFER EDİLMİŞTİ

Trabzonspor Kulübü, Soner Aydoğdu'yu 2012 yılının yaz döneminde Gençlerbirliği'nden transfer etmişti. Bordo mavililer, 5 yıllık sözleşme imzaladıkları Soner'e toplam 5 milyon 350 bin Euro garanti para ödeyecekti.

İBRAHİM DEMİR ALT YAPIDAN YETİŞTİ

Trabzonspor'un yollarını ayırma kararı aldığı diğer isim olan İbrahim Demir ise bordo mavili kulübün alt yapısından yetişti. 20 yaşındaki kaleci, sportif direktör Süleyman Hurma ile sorun yaşayan Onur Kıvrak'a sosyal medyadan verdiği destekle dikkat çekmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor