Trabzonspor 10 takımın gerisinde kaldı!

Trabzonspor, ligde attığı 8 golü Erkan Zengin, Cardozo ve Yusuf Erdoğan'ın ayağından bulduğu 2'şer, Marko Marin ve Medjani'nin ayağından bulduğu 1'er golle elde etti.   Karadeniz ekibi gol yollarında Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gerisinde kaldı

Trabzonspor 10 takımın gerisinde kaldı!
Trabzonspor, ligde attığı 8 golü Erkan Zengin, Cardozo ve Yusuf Erdoğan'ın ayağından bulduğu 2'şer, Marko Marin ve Medjani'nin ayağından bulduğu 1'er golle elde etti.
 
Karadeniz ekibi gol yollarında Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gerisinde kaldı. Lider Beşiktaş 18 gol atarken, sarı-kırmızılı takım 13 ve sarı-lacivertli takım 12 kez rakip fileleri havalandırırken, Trabzonspor 8 gol atabildi. Bordo-mavililer istanbulun büyük takımları ile birlikte gol yollarında 10 takımın gerisinde kaldı.
 
İLK 7 HAFTADA EN İYİ DÖNEMİNİ 2004-05 SEZONUNDA YAŞADI
 
Trabzonspor, ilk 7 haftalara bakıldığında son 41 yılın en iyi başlangıcını 2004-2005 sezonunda yaşadı. Karadeniz ekibi söz konusu haftalarda rakip filelere 18 gol göndererek Spor Toto Süper Lig'de geçirdiği en gollü haftaları geçirerek en iyi başlangıcına imza attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor