Trabzonspor 10 sezon sonra...

Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu'na 3-2 mağlup olan Trabzonspor, 2005-2006 sezonunun ardından ilk kez ligde üst üste 4 maç kaybetti.   Lige iyi bir başlangıç yaparak ilk 4 haftada 3 galibiyet, 1 beraberlik alan bordo-mavililer, daha sonra sırasıyl

Trabzonspor 10 sezon sonra...
Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu'na 3-2 mağlup olan Trabzonspor, 2005-2006 sezonunun ardından ilk kez ligde üst üste 4 maç kaybetti.
 
Lige iyi bir başlangıç yaparak ilk 4 haftada 3 galibiyet, 1 beraberlik alan bordo-mavililer, daha sonra sırasıyla evinde Galatasaray'a 1-0, deplasmanda Osmanlıspor'a 3-1, sahasında Torku Konyaspor'u 2-1 ve son olarak dış sahada Mersin İdmanyurdu'na 3-2 mağlup oldu.
 
Bordo-mavililer, ligde son 4 haftayı mağlubiyetle kapatarak 10 sezon sonra art arda ilk kez 4 haftayı puansız geçti.
 
Trabzonspor, 2005-2006 sezonunda teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, ligin 6. haftasında Sivasspor'a deplasmanda 2-1, 7. haftada Manisaspor'a sahasında 2-0 kaybetmişti. Bu yenilginin ardından Güneş, istifa etmiş ve ligin 8. haftasında yardımcı antrenör Orhan Çıkırıkçı yönetiminde çıkan bordo-mavililer, Galatasaray'a İstanbul'da 4-1 mağlup olmuştu. Karadeniz ekibi, daha sonra göreve gelen teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetimindeki ilk maçında da ligin 9. haftasında deplasmanda Samsunspor'a 3-1 yenilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor