"Trabzonsor beklediğimden daha büyük"

Trabzon'a geldikten sonra beklediğinden daha büyük bir kulüp gördüğünü söyleyen Alman futbolcu, "Bu şehir oyuncuya futbol anlamında iyi olanaklar sunuyor" dedi. Trabzonspor'un Chelsea'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Boşnak asıllı Alman futbolcu Mark

"Trabzonsor beklediğimden daha büyük"

Trabzon'a geldikten sonra beklediğinden daha büyük bir kulüp gördüğünü söyleyen Alman futbolcu, "Bu şehir oyuncuya futbol anlamında iyi olanaklar sunuyor" dedi.

Trabzonspor'un Chelsea'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Boşnak asıllı Alman futbolcu Marko Marin, Trabzon şehri ve bordo-mavili kulüp hakkında açıklamalarda bulundu. Trabzonspor resmi kulüp dergisine röportaj veren 26 yaşındaki futbolcu, "Trabzonspor'un çok büyük bir kulüp olduğunu buraya gelmeden önce biliyordum. Buraya geldikten sonra beklediğimden daha büyük bir kulüp gördüm. Trabzon şehri birçok oyuncuya futbol anlamında iyi olanaklar sunuyor. Ben de burada kendimi çok iyi hissediyorum. Şimdi bakınca doğru bir tercihte bulunduğumu düşünüyorum" diye konuştu. 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor