Trabzon'la adı anılan yıldız imzayı atıyor!

Trabzonspor'la adı sıkça anılan Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hamburg’un Hollandalı orta saha oyuncusu Rafael van der Vaart’ın İspanya ekibi Real Betis ile anlaştığı bildirildi. Hollanda medyası, Van der Vaart ve menajerinin bu se

Trabzon'la adı anılan yıldız imzayı atıyor!
Trabzonspor'la adı sıkça anılan Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hamburg’un Hollandalı orta saha oyuncusu Rafael van der Vaart’ın İspanya ekibi Real Betis ile anlaştığı bildirildi.
 
Hollanda medyası, Van der Vaart ve menajerinin bu sezon İspanya Birinci Futbol Ligi’ne (La Liga) yükselen Real Betis kulübüyle görüştüğünü yazdı. Haberlerde, Hollandalı yıldızın İspanyol ekibiyle 3 yıllık anlaşmaya vardığı ve yakında buna ilişkin sözleşmeyi imzalayacağı ileri sürüldü.
 
Hamburg ile sözleşmesi sona eren Van der Vaart’ın İspanya’yı tercih etmesinde ailesinin bu ülkede yaşıyor olmasının etkili olduğu belirtildi.
 
Daha önce 2008-2010 yılları arasında Real Madrid forması giyen Van der Vaart’ın ismi son dönemlerde uzun yıllar oynadığı Ajax ile de anılmıştı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler