Trabzon'dan gitti Sivas'ta da akıllanmadı!

Trabzonspor'da bir dönem forma giyen ancak disiplinsiz tavırlarının yanı sıra verimsiz performansıyla gözden çabuk düşerek yolların ayrıldığı Batuhan Karadeniz yine akıllanmadı.   Trabzonspor'dan önce başta Beşiktaş olmak üzere gittiği hiçbir takımda isti

Trabzon'dan gitti Sivas'ta da akıllanmadı!
Trabzonspor'da bir dönem forma giyen ancak disiplinsiz tavırlarının yanı sıra verimsiz performansıyla gözden çabuk düşerek yolların ayrıldığı Batuhan Karadeniz yine akıllanmadı.
 
Trabzonspor'dan önce başta Beşiktaş olmak üzere gittiği hiçbir takımda istikrar yakalayamayan ve disiplinsiz tavırlarıyla kulüpleri bezdiren Batuhan, Bordo mavili takımdan sonra gittiği Sivasspor'da da aynı sonla karşılaştı.
 
Birkaç haftadır izinli olduğunu söyleyerek antrenmanlara katılmayan Batuhan'ın kadro dışı bırakıldığı ve devre arası transfer döneminde gönderilmesinin planlandığı öğrenildi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın ise Batuhan'la yolların ayrıldığını doğrulayarak " "Şu an bizimle olmadığına göre takımda yok. Yollarımız ayrıldı. Ondan sonrası kulübün tutumu. Ama biz bundan sonra kendisiyle çalışmayı düşünmüyoruz" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler