Trabzon’da Kongre Rüzgarı

Trabzonspor'da camia 5-6 Aralık'ta yapılacak kongreye kilitlendi. Adaylığını resmi olarak açıklayan Celil Hekimoğlu dışında, adaylıklarıyla ilgili resmi bir açıklama yapmaları beklenen İbrahim Hacıosmanoğlu ve Muharrem Usta şehirde görüşmelerini tüm hızıy

Trabzon’da Kongre Rüzgarı

Trabzonspor'da camia 5-6 Aralık'ta yapılacak kongreye kilitlendi. Adaylığını resmi olarak açıklayan Celil Hekimoğlu dışında, adaylıklarıyla ilgili resmi bir açıklama yapmaları beklenen İbrahim Hacıosmanoğlu ve Muharrem Usta şehirde görüşmelerini tüm hızıyla sürdürüyor.

Hem saha içinde hem de saha dışında sıkıntılı bir dönemden geçiren Trabzonspor, 5-6 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan kongreyle birlikte rahat bir nefes almak istiyor. Başkan adaylığı için aylar öncesinde çalışmalarına başlayan ve görüşmelerini sıklaştıran Celil Hekimoğlu ve adaylıklarını resmiyete dökmeleri beklenen İbrahim Hacıosmanoğlu ve Muharrem Usta Trabzon'da karargah kurdular. Yoğun bir görüşme trafiği yapan adaylar pozisyonlarını netleştirmeye çalışıyor.

Trabzonspor mevcut başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da Trabzon'da temaslarını sürdürüyor. Hacıosmanoğlu, resmi olarak kararını açıklamasa da kendisi ve ekibinde yer alan isimler başkan adayı şemasında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Dün Trabzon'a gelen Muharrem Usta da çalışmalarını hızlandırdı. Birebir görüşmeler yaptığı bilinen Usta, Trabzon'dan listesine önemli isimleri katmak için yoğun mesai harcıyor.

ALİ SÜRMEN UYARDI

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Av. Ali Sürmen, yaklaşan genel kurul öncesi başkanlık için adaylığı söz konusu olan isimleri uyardı.

Sürmen, yayınladığı basın bildirisinde şu ifadelere yer verdi:

"Trabzonspor'umuzun seçimli olağan genel kurulunda Yönetim Kurulu Başkan ve üyeliklerine, Sicil Kurulu Başkan ve üyeliklerine aday olacak arkadaşların, ileride hak kaybına uğramamaları için adaylık müracaatlarını yapmadan önce; tüzüğün 41/a-1, 53, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ve 73. maddelerini okuyup müracaatlarını tanınan sürelerde ve şartlarda, istenilen belgelerle birlikte Trabzonspor Divan Başkanlık Kuruluna vermeleri gerekmektedir. Tüzük maddelerinden anlaşılacağı üzere, Yönetim Kurulu Başkanlığı dışındaki görevlere bireysel başvuru mümkündür. Yönetim Kurulu Başkanlığına başvuracak adayların, yönetim kurulu listesi ve genel kurula katılma hakkı olan en az 150 üyenin ıslak imzası ile adaylığa teklif edildiğine dair dilekçeyi Divan Başkanlık Kuruluna vermek zorundadır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor