Trabzon'da ilk stoper adayı Papy

Trabzon’a getirdiği stoper Samba’yı anlaşma yapmadan geri gönderen Trabzonspor  bu mevki için arayışlarını sürdürüyor Stoper mevkiinde oynayan yerli futbolcuları elinden çıkaran bordo mavililer de gündeme bir çok isim gelirken rota şimdi Fransa’ya çevrild

Trabzon'da ilk stoper adayı Papy

Trabzon’a getirdiği stoper Samba’yı anlaşma yapmadan geri gönderen Trabzonspor  bu mevki için arayışlarını sürdürüyor Stoper mevkiinde oynayan yerli futbolcuları elinden çıkaran bordo mavililer de gündeme bir çok isim gelirken rota şimdi Fransa’ya çevrildi.

Özellikle sol ayaklı bir stoper arayan Trabzonspor Nantes'ın Senegalli oyuncusu Papy Djilobodji ile temasa geçti.

  Fransız ekibi ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Papy'nin stoper mevkiinin yanı sıra ön liberoda da oynayabilmesi nedeniyle tercih ediliyor.Papi hakkında Tuncay Lakot'a açıklamalarda buılunan Sportif Direktör Süleyman Hurma,oyuncuyla görüşmelerimizi sürdürüyoruz.Oyuncuya İspanya'da da teklifler var hem fiyat konusunu makul fiyatlara çekmeye çalışıyoruz eğer uygun şartlar oluşursa bu transferi gerçekleştirmek istiyoruz ifadelerini kullandı.

1.92'boyundaki Senegalli stoper  Papy Djilobodji’nin bonservis bedelinin yaklaşık 6 milyon euro civarında olması ise transferi sıkıntılı sürece sokuyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler