"Trabzon'da alıkoyma olayı yok!"

Trt Spor'daki Stadyum programının konuğu MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu.   Kuddusi Müftüoğlu'nun açıklamaları şöyle;   "Siyah - Beyaz hata var. Hakem, net penaltı veya kırmızı kartı es geçerse. 7.9 alıyor ve bir sonraki haftr

"Trabzon'da alıkoyma olayı yok!"
Trt Spor'daki Stadyum programının konuğu MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
Kuddusi Müftüoğlu'nun açıklamaları şöyle;
 
"Siyah - Beyaz hata var. Hakem, net penaltı veya kırmızı kartı es geçerse. 7.9 alıyor ve bir sonraki haftra maç alamıyor. Aynı şey olmayan penaltıyı vermek yanlış kırmızı kart için de geçerli. Geride kalan haftalarda hakemlerimiz tam 21 siyah - beyaz hata yapmış. 17'si 35 yaş üstü yani tecrübeli hakemlerimiz"
 
"Trabzon'daki olay rehin alma ve alı koyma olayı değil. Kapı kitli değil. Emniyet, 'taraftar gitmedi' diyor ve bekletiliyor. Hakemlere karşı fiziki tepki, kapıları tekmeleme, hakem odası önünde küfür gibi olaylar olmadı. Sadece koridorda oluyor. Trabzon'da hakemlere yansıyan bir olay yok. Bu koridordaki olaylar gözlemci tarafından rapor edildi"
 
"Vali de aranıyor ama beklemeleri söyleniyor. Fiziki bir olay yok ama neden bekletiliyorlar. Bizi üzen bu. "Hakem arkadaşlarımızın moralleri yerinde en kısa zamanda görev alacaklar. Görevlerini bırakmak gibi bir durum yok"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler