Trabzon ve Trabzonspor kazandı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 5-6 Aralık tarihlerinde Hayri Gür Spor Salonu'nda yapılan Trabzonspor Olağan Genel Kurulu'nun büyük bir katılımla barış ve kardeşlik içeresinde geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek

Trabzon ve Trabzonspor kazandı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 5-6 Aralık tarihlerinde Hayri Gür Spor Salonu'nda yapılan Trabzonspor Olağan Genel Kurulu'nun büyük bir katılımla barış ve kardeşlik içeresinde geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kongre için söylenecek en güzel cümle; Trabzon ve Trabzonspor kazandı. Camiamıza hayırlı olsun. Yönetimimize başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu, “6 Aralık 2015 tarihinde Trabzonspor sevdalıları, Trabzonspor kongre üyeleri ve bütün taraftarı adaylarla birlikte barış içinde demokratik ve medeni bir kongre yaptılar. Biz kongre için bütün adaylara başarılar diledik. Kongre üyeleri nasıl düşünüyorlarsa o şekilde adaylara destek verdiler. Kongre için söylenecek en güzel cümle; Trabzon ve Trabzonspor kazandı. Medeni ve demokratik seçimiyle, barışı ve kardeşliği ile Trabzon ve Trabzonspor kazandı. Bizler şehir olarak futbolda her zaman aynı anlayışın egemen olmasını istedik ve istemeye de devam ediyoruz.  Fair-Play anlayışıyla iyi oynayanın kazanmasını ve herkesin birbirine saygı duyması anlayışını istedik. Futbolda ve diğer spor branşlarında temiz spor anlayışla hak ve adalete göre taşımayı, şampiyonlukları öylece alkışlamayı şehir olarak, halk olarak, Trabzonspor taraftarları olarak ve Trabzonspor olarak istiyoruz. Başkanlığa seçilen Muharrem Usta ve yönetimini kutluyor, bu sonucun Trabzonspor’umuza ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor